Organigrama Spitalului Judeţean Galaţi a fost suplimentată cu 43 de posturi de medici rezidenţi Recomandat

Miercuri, 31 Martie 2021 14:47
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţean Galaţi a aprobat, în şedinţa din 30 martie 2021, modificarea organigramei şi a statului de funcţii pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Galaţi, spital din reţeaua instituţiei.
Astfel, organigrama va fi suplimentată cu un număr de 43 de posturi de medici rezidenţi şi 29 de posturi de farmacişti rezidenţi. În plus, se va mai suplimenta cu 1 post vacant de medic specialist geriatrie şi gerontologie la Compartimentul Clinic Geriatrie şi Gerontologie, se va transforma un post de medic rezident în post de medic specialist, la Secţia Clinică Oncologie Medicală, pentru medicul rezident care a susţinut şi promovat examenul de medic specialist.
De asemenea, s-a aprobat transformarea posturilor vacante de medici primari în posturi de medici specialişti, după cum urmează:
- 1 post vacant de medic primar transformat în post de medic specialist la Secţia Clinică Medicină Internă I;
- 2 posturi vacante de medic primar transformate în post de medic specialist la Secţia Clinică Ortopedie şi Traumatologie;
- 1 post vacant de medic primar transformat în post de medic specialist în cadrul Laboratorului Radiologie Imagistică Medicală.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu