Parcări Galaţi: Primăria a publicat lista "respinşilor" Recomandat

Miercuri, 23 Noiembrie 2022 09:56
Publicat în Eveniment

Primăria municipiului Galaţi informează că, în urma verificării dosarelor înregistrate pentru atribuirea unui loc de parcare în Etapa VI - Mazepa I, Ţiglina I, Ţiglina II, Micro 18 şi Micro 21, un număr de 93 de cereri au fost declarate respinse, din care 38 de dosare pentru care solicitanţii nu au depus cererea de atribuire însoţită de documentele anexă - condiţie de admisibilitate prevăzuta de art.10 din Regulament.
Lista cererilor declarate respinse se găseşte pe site, în secţiunea Parcări de reşedinţă/Anunţuri.
Solicitanţii pot depune contestaţii în termen de 5 zile lucrătoare de la data anunţului, urmând ca soluţionarea acestora şi aducerea la cunoştinţa publică a rezultatelor să se realizeze în termen de 5 zile lucrătoare.
Contestaţiile se vor depune pe adresa de e-mail contestatiiparcari@primariagalati.ro sau la sediul Primăriei municipiului Galaţi, din strada Domnească nr. 54.
Menţionăm că o cerere de contestaţie nu poate avea ca obiect completarea dosarului depus iniţial, procedura completării nefiind prevăzută în regulament, potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Galaţi.
Consultă lista, în Galeria de imagini de mai jos!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu