Patru accidente într-o singură zi, la Galaţi

 
Joi, 14 Decembrie 2017 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii gălăţeni au înregistrat într-o singura zi, 12 decembrie 2017, un număr de patru accidente rutiere, trei produse pe raza municipiului Galaţi şi unul în comuna Independenţa.
Astfel, în jurul orei 10:30, un bărbat de 66 ani, din Galaţi, conducând autoturismul pe Bulevardul Dunărea, dinspre strada Brăilei a surprins şi accidentat un pieton care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal din faţa blocului A9. Bărbatul în vârstă de 71 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În aceeaşi zi, în jurul orei 11:55, un autoturism condus de un bărbat de 34 ani, din Galaţi, deplasându-se pe strada Al. Măcelaru, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers faţă de autoturismul din faţă şi, în dreptul Spitalului de Boli Infecţioase, a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul condus de o femeie de 34 ani a fost proiectat într-un alt autovehicul oprit în faţa acestuia, condus de un bărbat de 29 ani, din comuna Piscu. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unui copil de 2 ani, din prima maşină, precum şi a femeii din cea de-a doua.
Cel de-al treilea accident a avut loc în jurul orei 12:20, pe Bulevardul Oţelarilor. Un bărbat de 30 ani, din Galaţi, a condus autoturismul dinspre Bulevardul Galaţi şi, ajungând la intersecţia cu strada Brăilei, a virat spre dreapta, pe culoarea verde intermitent a semaforului şi a acroşat o femeie de 62 ani care se angajase în traversarea străzii pe marcaj pietonal, în fugă.
Accidentul rutier înregistrat în comuna Independenţa a avut loc în jurul orei 19:30, în el fiind implicaţi conducătorul unui autoturism, în vârstă de 32 ani, din Galaţi şi un pieton, un bărbat de 61 ani, din comuna Independenţa. Autoturismul care circula pe D.N. 25 a surprins şi accidentat bărbatul care se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis, fără să se asigure.
În toate cele patru cazuri, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpa.
Un alt eveniment rutier a fost înregistrat de poliţişti în data de 13 decembrie 2017, în jurul orei 02:45, în municipiul Tecuci. Un autoturism condus de un bărbat de 27 ani, din judeţul Botoşani, circulând pe strada Elena Doamna, nu a acordat prioritate în intersecţia cu strada Tudor Pamfile, unei autoutilitare conduse de un bărbat de 29 ani, din judeţul Sălaj, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea şoferului autoturismului, poliţiştii întocmind dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu