Percheziţie domiciliară la Galaţi: A fost descoperită cantitatea de 200 de litri de motorină şi ţigări de contrabandă (FOTO/VIDEO) Recomandat

Joi, 10 Octombrie 2019 10:04
Publicat în Eveniment

Poliţiştii de frontieră gălăţeni, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul Galaţi, la locuinţa unei persoane, despre care existau informaţii că are preocupări în sfera contrabandei cu produse accizabile. La acţiune au participat şi trei lucrători din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Galaţi.

Astfel, în data de 09 octombrie 2019, în jurul orei 09.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi - Biroul Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere au declanşat o acţiune specifică pentru prinderea în flagrant a unui cetăţean român despre care existau date şi informaţii că desfăşoară activităţi de colectare, transport, depozitare şi comercializare de produse accizabile, cunoscând că acestea provin din contrabandă. În baza autorizaţiei emise de către Judecătoria Galaţi, au desfăşurat o percheziţie în municipiul Galaţi, la domiciliul unui cetăţean român, în vârstă de 52 de ani, care a fost depistat în timp ce comercializa o cantitate de produs petrolier, cu miros specific de motorină, unei alte persoane.

În urma percheziţiei domiciliare au fost descoperite şi reţinute, în vederea continuării cercetărilor, mai multe recipiente din material plastic ce conţineau aproximativ 200 de litri lichid inflamabil, uşor gălbui, cu miros perceptibil, specific de motorină, în valoare de 1.140 de lei şi 1.580 ţigarete (79 pachete) diferite mărci, fără timbru, în valoare de 1.422 de lei. Bunurile, în valoare totală de 2.562 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

FOTO/VIDEO mai jos!

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu