Percheziţii de amploare în Galaţi la contrabandişti de ţigări şi alcool (FOTO) Recomandat

Marți, 18 Iunie 2019 18:37
Publicat în Eveniment

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați au efectuat, la data de 18 iunie 2019, 25 de percheziții, în municipiul Galați, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și contrabandă calificată, ambele în formă continuată.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2015 până în prezent, persoanele bănuite ar fi procurat, transportat și depozitat la domiciliu țigarete fără timbru de accizare sau cu timbru de accizare Republica Moldova, pe care le-ar fi comercializat ulterior, pe raza municipiului Galați.

Cu ocazia perchezițiilor polițiștii au găsit și ridicat: 967 de pachete țigarete, diferite mărci, fără timbru de accizare sau cu timbru de accizare Republica Moldova, 316 sticle cu băuturi alcoolice având  timbru de accizare Republica Moldova, precum și 56.400 lei, 535 euro și 530 lire sterline. Totodată au fost puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul poliției, în vederea audierii.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Galaţi, S.O.P., S.I.C, S.A.E.S.P., S.I.A.S. și  Serviciului Criminalistic.

VEZI FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu