Percheziţii în judeţul Galaţi într-un dosar penal de furt calificat (VIDEO) Recomandat

Marți, 18 Mai 2021 16:21
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Matca au efectuat, în această dimineaţă, 5 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.
În cursul acestei dimineţi, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Matca, în colaborare cu cei ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci şi ai Biroului Investigaţii Criminale Tecuci, au efectuat 4 percheziţii domiciliare, în comuna Munteni, din judeţul Galaţi, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea a 18 fapte de furt.
În cadrul aceleiaşi acţiuni, a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat, din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, bănuit că ar fi cumpărat şi comercializat parte din bunurile sustrase.
Din cercetări, a rezultat că, în perioada februarie – mai 2021, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 20 de ani, ar fi sustras mai multe catalizatoare auto, de pe raza judeţului Galaţi, creând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.
Extinzând cercetările, s-a stabilit că aceştia ar fi prezumtivii autori ai mai multor furturi cu acelaşi mod de operare, comise şi pe raza judeţelor Vrancea, Vaslui şi Bacău.
La percheziţiile domiciliare au fost găsite şi indisponibilizate bunuri susceptibile a fi fost folosite la comiterea infracţiunilor, precum şi suma de 12.470 de lei.
Cei cinci bărbaţi au fost conduşi la sediul poliţiei, pentru audieri, în cauză continuându-se cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.
La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Vrancea, Vaslui şi Bacău.

VEZI VIDEO mai jos! ↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu