Percheziţii la contrabandiştii de ţigări şi haine contrafăcute din Galaţi Recomandat

Vineri, 07 August 2020 16:51
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

555 de pachete ţigarete de contrabandă şi peste 600 de obiecte vestimentare contrafăcute, au fost găsite şi indisponibilizate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în urma a 11 percheziţii domiciliare efectuate în cursul zilei de astăzi.
La data de 07 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat mai multe percheziţii domiciliare în cadrul a două dosare penale având ca obiect comiterea infracţiunilor de contrabandă, respectiv comercializarea de produse contrafăcute în mediul on-line.

Astfel, trei percheziţii au fost efectuate la locuinţele unor persoane despre care existau date că ar fi vândut, într-o piaţă din municipiul Galaţi, ţigări provenite din contrabandă. Cu această ocazie au fost găsite şi indisponibilizate 11.100 de ţigarete (555 de pachete), diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova, care ar fi fost destinate vânzării în incinta pieţeii, în locurile pentru comercializarea produselor agroalimentare.
Alte opt percheziţii au fost efectuate la sediile a două societăţi comerciale şi la locuinţele a şase persoane despre care existau date că ar depozita şi ar comercializa produse vestimentare contrafăcute. În urma percheziţiilor au fost găsite şi indisponibilizate peste 600 de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii contrafăcute, inscripţionate cu mărci de lux protejate. Poliţiştii continuă cercetările în aceste dosare penale, faţă de 4 persoane juridice şi 5 persoane fizice, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a acestora.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu