UPDATE: Pieton luat pe capotă pe trecere (VIDEO) Recomandat

Marți, 12 Ianuarie 2021 11:25
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: A fost identificat conducătorul autoturismului din imagini. Este vorba despre o femeie, de 45 de ani, din municipiul Galaţi. A fost sancţionată cu amendă contravenţională, in valoarea de 870 de lei, fiindu-i, de asemenea, reţinut permisul de conducere pentru 60 de zile. Pietonul nu a fost identificat, informează IPJ Galați.

..................................................................................................................................................................

Un pieton aflat pe trecerea de pietoni situată, se pare, în strada Gheorghe Doja a fost luat pe capotă de o maşină. Totul a fost surprins de o cameră de bord a altui autoturism din trafic, iar imaginile au fost postate pe un grup al unei platforme de socializare. Până acum, însă, nu există nici la 112, nici altfel, vreo sesizare despre acest incident. În schimb, pe baza imaginilor apărute, poliţiştii s-au autosesizat şi vor să îl identifice pe şoferul care l-a lovit pe pieton pentru că nu i-a acordat prioritate.

VEZI VIDEO mai jos! ↓↓↓

Sursa video: Grupul Soferilor din Galati

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu