Poliţist local, rănit cu o secure

 
Luni, 10 August 2015 12:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O patrulă mobilă mixtă a fost dirijată pe strada Tecuci, unde mai multe persoane găteau pe domeniul public. La faţa locului, persoanele fiind în stare de ebrietate, au devenit recalcitrante, trecând la ameninţări, fiind necesară intervenţia altor echipaje. În zonă s-a deplasat un echipaj mobil care l-a imobilizat pe numitul O.F., în vârstă de 52 ani, domiciliat la adresa respectivă, acesta încercând să arunce cu o tavă metalică plină cu jar, către poliţişti. 

După imobilizarea respectivei persoane, fiul acestuia, O.R.C., de 23 ani, a luat din curtea imobilului o secure pe care a aruncat-o înspre echipajele de poliţie, lovind un poliţist local (o femeie în uniformă) în zona mâinii stângi şi a pieptului, fiind necesară intervenţia unui echipaj SMURD. Poliţistul local a fost transportat la Spitalul de Urgenţă, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Persoanele în cauză au fost reţinute şi duse la sediul Secţiei 2 Poliţia Naţională, unde au fost întocmite actele procedurale pentru infracţiunea de ultraj.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu