Poliţişti mituiţi cu "cocoşei" Recomandat

Luni, 31 Octombrie 2022 13:01
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La data de 28.10.2022, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au prins în flagrant o persoană fără calitate specială, în timp ce le oferea unui ofiţer şi unui agent de poliţie, ambii din cadrul I.P.J. Galaţi, câte o monedă dintr-un material preţios, pentru ca aceştia din urmă să efectueze într-un mod favorabil cercetările în cadrul unui dosar penal în care fiul persoanei în cauză este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol.
În fapt, la data precizată, poliţiştii din cadrul I.P.J. Galaţi au sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că o persoană a promis oferirea unei sume de bani neprecizată pentru ca aceştia să efectueze cercetările penale într-un mod favorabil pentru fiului său, într-un dosar penal pe care cei doi poliţişti îl au în instrumentare.
În cauză, în data de 28.10.2022, a fost emisă ordonanţa de reţinere pentru o durată de 24 de ore şi ulterior a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu