Prefectul Dorin Otrocol încearcă să dezamorseze ”bomba” Calorgal

Vineri, 16 Martie 2018 17:10
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Prefectul Dorin Otrocol plănuieşte în perioada următoare, o întâlnire de lucru cu reprezentanţii Primăriei, ai distribuitorului de energie termică şi cu o serie de sindicalişti pentru a discuta ce se va întâmpla cu angajaţii societăţii, în condiţiile în care, cel mai probabil, sistemul centralizat de termoficare se va închide definitiv în acest an. Soarta celor peste 400 de angajaţi ai Calorgal va fi dezbătută într-o şedinţă care va avea loc la Prefectura Galaţi, în perioada următoare, anunţă Dorin Otrocol.

Până la întâlnire, administratorul special al Electrocentrale S.A., Sinan Mustafa anunţă posibila întrerupere a furnizării agentului termic in municipiul Galati datorită faptului că municipalitatea înregistrează datorii către producătorul de agent termic primar.
”Având în vedere restanţele de peste 6.9 milioane Ron înregistrate de distribuitor care ar fi trebuit încasate de societatea noastră până la sfârşitul lunii Februarie este foarte posibilă sistarea furnizării agentului termic începând cu zilele următoare. Sper totuşi că distribuitorul va efectua plăţile necesare pentru a evita o astfel de situaţie neplăcută”, a anunţat administratorul special al CET, Sinan Mustafa pe pagina sa de facebook. Mai exact, gălăţenii ar putea rămâne fără căldură, începând din această seară. Conform contractului încheiat între CET şi Calorgal, gălăţenilor ar trebui să le fie furnizată energie termică până la data de 31 martie, cu condiţia ca municipalitatea să plătească în avans.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu