Prefectul judeţului Galaţi a depus jurământul de patru ori Recomandat

Joi, 04 Martie 2021 16:17
Publicat în Eveniment

În şedinţa de Guvern de miercuri, 03 martie 2021, au fost făcute numirile prefectului şi celor doi subprefecţi ai judeţului Galaţi. Cei trei şi-au preluat funcţiile începând de joi, 04 martie 2021, când au depus jurământul.
Funcţia de prefect este ocupată de Gabriel-Aurelian Panaitescu, sprijint de USR, care a depus jurământul pentru a patra oară. Acesta a mai ocupat această funcţie de două ori, acum fiind a treia oară, dar a deţinut şi funcţia de subprefect.
„Este a patra oară când depun acest jurământ. Responsabilitatea este foarte mare! De fiecare dată încerc să-mi asum toate responsabilităţile vizavi de ceea ce înseamnă locuitorii judeţului Galaţi. Deocamdată încercăm să stopăm pandemia, avem un program de vaccinare care este curs şi încercăm să-l accelerăm”, a declarat prefectul judeţului Galaţi, Gabriel-Aurelian Panaitescu, imediat după învestire.
În cadrul aceleiaşi ceremonii au depus jurământul şi subprefecţii Paul Cristea şi Andra-Mihaela Costache, care au fost numiţi cu sprijinul PNL. „Desemnarea celor doi liberali - cu suficientă şi dovedită experienţă, fiecare dintre ei, în cadrul structurilor interne ale partidului - s-a bazat, în egală măsură, pe o experienţă profesională, managerială şi administrativă specifică“, se arăta într-un comunicat de presă al PNL Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu