Preşedintele CJ, Costel Fotea, a întâmpinat primăvara în compania jurnalistelor

Miercuri, 01 Martie 2017 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu ocazia primului 1 Martie din mandatul său de preşedinte al Consiliului Judeţean, Costel Fotea a dorit să se întâlnească într-un cadru festiv cu jurnalistele gălăţene, pentru a le face personal urări în prima zi de primăvară.
„La început de primăvară ne gândim cu drag la dumneavoastră, doamne ale cuvintelor. Şi ştim că, deşi sunteţi oameni obişnuiţi, cu vieţi normale, care ar dori să petreacă un început de Martie la fel ca toţi ceilalţi, nu se poate! Am ascultat sau citit, împreuna cu restul oraşului, fiecare poveste spusă, cu un nod în gât, dar cu zâmbetul pe buze. Am aplaudat în tăcere fiecare mână de ajutor întinsă cuiva, fiecare mic şi mare adevăr spus lumii. Am fost recunoscători pentru fiecare speranţă adusă şi pentru fiecare durere împărtăşită, şi mai ales pentru efortul dumneavoastră de a sprijini toate activităţile noastre. Am trăit aceleaşi realităţi. Şi ştim că fiecare exclusivitate, fiecare reportaj de weekend şi fiecare ştire de sărbători au însemnat zile în care nu aţi fost lângă cei dragi. Pentru tot, şi din partea tuturor, vă mulţumim şi noi! Vă urăm un început de primăvară ca un început de viaţă - plin de lumină şi promisiuni bune!”, a fost mesajul preşedintelui CJ, Costel Fotea.
Ceea ce putem noi să-i urăm şefului CJ este „Spor în activitate!”, ca să ne poată oferi în continuare subiecte de scris. Numai de bine, dacă se poate! Oricum, dacă tot ne-am întâlnit, l-am şi bombardat cu întrebări legate de situaţia din judeţ, ocazie cu care ne-am convins încă o dată că şeful CJ e pus pe treabă. Oricum, noi ne vom face meseria şi vom fi cu ochii pe instituţia care conduce destinele judeţului Galaţi!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu