Prima zăpadă însemnată la Galaţi: Zeci de utilaje Ecosal pe străzi

 
Marți, 16 Ianuarie 2018 10:31
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Galaţi a căzut prima zapadă însemnată cantitativ din această perioadă şi autorităţile locale s-au mobilizat. "Activitatea de deszăpezire şi combatere a poleiului în municipiul Galaţi se desfăşoară în conformitate cu “Procedura pentru asigurarea desfăşurării activităţii la nivelul municipiului Galaţi în cazul poluărilor accidentale sau fenomenelor meteorologice periculoase: caniculă, furtună, ploaie abundentă, polei şi ninsoare abundenta, în perioada 15 noiembrie 2017 - 15 noiembrie 2018”, reglementată de D.G.S.C.U.P. din cadrul Primăriei municipiului Galaţi", potrivit Biroului de Presă al Primăriei Galaţi.
Astfel, primăria anunţă că Serviciul Public Ecosal Galaţi intervine pe bulevardele şi străzile din Galaţi pentru deszăpezire şi combaterea fenomenului de polei cu următoarele: 177 persoane (mecanici, conducatori auto, lucrători şi coordonatori), 161,70 tone sare, 32 de utilaje şi 6 autoturisme de coordonare.
Intervenţia este iniţiată conform prognozei meteorologice pe 24 ore specifică municipiului Galaţi, pe perioada 15 ianuarie 2018, ora 20:00 până la 17 ianuarie 2018, ora 20:00, care este prevăzută cu temperaturi scăzute şi ninsori, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu