Primăria Galaţi a lansat "Just Pitch. Startups Contest", un concurs dedicat antreprenorilor aflaţi la început de drum Recomandat

Marți, 04 Iunie 2019 15:39
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria municipiului Galaţi, în parteneriat cu Asociaţia Open Hub, a lansat, marţi, 04 iunie 2019, evenimentul de bussines "Just Pitch. Startups Contest", având drept scop dezvoltarea antreprenoriatului activ şi inovativ şi crearea unei comunităţi antreprenoriale locale solide.

Potrivit municipalităţii, aplicaţiile pentru concursul de pitching vor fi depuse până la data de 20 iunie 2019, prin intermediul unui formular online, urmând linkul https://openhub.ro/justpitch/, care trebuie să cuprindă şi o scurtă prezentare video a ideii de afacere, aplicaţiile vor fi analizate şi jurizate în baza unei Grile stabilite în Regulamentul Concursului, care va putea fi consultat pe site-ul indicat. Până la data de 27 iunie 2019, se vor selecta 5 finalişti care vor participa la evenimentul "Just Pitch", din data de 04 iulie 2019, urmând să susţină în faţa juriului pitchurile cu privire la ideile pe care le-au înscris în competiţie. Cea mai bună idee va fi votată atât de membrii juriului, cât şi de audienţă. Finala Just Pitch se va desfăşura pe data de 04 iulie 2019 la restaurantul Flow (incinta Hotelului Faleza) Galaţi, fiind necesară prezenţa participanţilor selectaţi pe toată durata evenimentului.

Evenimentul va cuprinde două Module care aprofundează subiectul provocărilor antreprenorului la început de drum. Modulul 1 va lua forma unei conferinţe, în care se vor discuta teme practice de interes central, precum oportunităţi de incubare şi accelerare a afacerilor nou înfiinţate, şi care se va finaliza cu un Panel cu trei antreprenori de succes din Galaţi, iar Modulul 2 va cuprinde competiţia de pitchuri.

Aplicanţii trebuie să aibă domiciliul în Galaţi, să aibă iniţiativa de a derula sau să deruleze o activitate antreprenorială pe raza judeţului Galaţi. În cadrul concursului se vor acorda premii în valoare de 10.000 de lei, câştigătorul competiţiei va primi marele premiu în valoare de 7.000 de lei.

"Este un eveniment de bussines care vine practic în întâmpinarea celor care doresc să iniţieze o nouă activitate antreprenorială şi care nu s-au lansat până acum ori au un start-up cu o vechime de maxim trei ani. Îi invit, pe această cale, pe toţi cei interesaţi să se înscrie în această competiţie şi să vină cu cele mai bune şi productive idei. În plus, este o oportunitate pentru cei aflaţi la început de drum să cunoască antreprenori de succes şi să devină, la rândul lor, oameni de afaceri care să aducă plus valoare oraşului nostru. Astfel de evenimente pot contribui la consolidarea comunităţii antreprenoriale din municipiul Galaţi", a declarat Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu