Prins beat în primăria pe care trebuia să o păzească

Luni, 16 Aprilie 2018 15:47
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, paznicul primăriei din Pechea, a fost prins băut, la sfârşit de săptămână, pe când era la serviciu. Bărbatul a recunoscut că a băut. "Am băut agheasmă şi apoi când am ajuns acasă am băut două căni de vin şi apoi am venit direct la serviciu", spunea bărbatul surprins pe imagini când primarul şi viceprimarul l-au găsit băut la muncă şi au chemat poliţia.

Au fost anunţaţi poliţiştii şi în prezenţa acestora au vrut sa îi ia alcoolemia paznicului, dar acesta a refuzat categoric. Nu este prima oară când este prins beat la muncă şi deja i s-au dat mai multe avertismente scrise. De data asta paznicul va rămâne fără loc de muncă. "Nu este prima oară când este depistat sub influenţa băuturilor alcoolice la muncă. A primit şi verbal şi în scris avertizări. Acum i se va desface contractul de muncă", a spus Mihăiţă Mâncilă, primarul din Pechea.

Atunci când i s-a spus să plece acasă, bărbatul a început să ameninţe. "Am aproape 12 ani de când sunt în primărie, eu ştiu totul despre voi", spunea bărbatul. Poliţiştii au stabilit că bărbatul mirosea a alcool şi avea comportament tipic de persoană băuta aşa că i-au dat o amendă de 100 de lei. "Paznicul a fost amendat pentru încălcarea legii 33/2004 privind paza bunurilor şi obiectivelor, mai exact pentru nerespectarea obligaţiei de a nu se prezenta la muncă sub influenţa alcoolului", a precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu