Prins conducând fără permis maşina iubitei (VIDEO) Recomandat

Miercuri, 23 Septembrie 2020 14:36
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat în vârstă de 42 ani, din Galaţi, a fost depistat conducând un autoturism, fără permis de conducere. Pasagera din dreapta poseda permis de conducere şi i-a încredinţat bărbatului autoturismul spre a fi condus pe drumul public.

Totul s-a întâmplat marţi, 22 septembrie, în jurul orei 18:50, când un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare în zona Tirighina a observat un autoturism care se deplasa pe str. Garofiţei având portbagajul lăsat. Întrucât zona este cunoscută pentru furturile de material feros şi neferos din combinatul siderurgic, echipajul de jandarmerie a interceptat autoturismul în momentul în care conducătorul auto a oprit.

Întrebaţi fiind despre bunurile transportate, conducătorul auto şi pasagerul au declarat că au gunoi dintr-o gospodărie şi intenţionează să-l arunce la tomberoanele din zonă. În urma verificării datelor de identificare ale conducătorului auto a rezultat că acesta nu figurează cu permis de conducere, iar în momentul în care a fost întrebat despre acest aspect, bărbatul a recunoscut că nu posedă permis.

Din verificările efectuate şi din declaraţia bărbatului a rezultat faptul că acesta se întorcea din localitatea Şendreni, iar ajuns în zona „Borcan”, pasagera, concubină a bărbatului, i-a spus că datorită traficului aglomerat din zonă şi a faptului că va trebui să vireze la stânga din DN25 către str. Garofiţei „este timorată şi simte că nu se va descurca.” În acest moment bărbatul s-a oferit să conducă autoturismul, fapt acceptat de către femeie, posesoare a unui permis de conducere şi proprietară a maşinii.

Jandarmii i-au condus pe cei doi la sediul poliţiei unde au întocmit actele de sesizare. Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca acestea să a se extindă şi asupra femeii pentru încredinţarea vehiculului spre conducere pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis. Cercetările sunt continuate de către poliţie.

VEZI VIDEO mai jos! ↓↓↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu