Prins cu droguri în rucsăcelul de grădiniţă (VIDEO) Recomandat

Joi, 17 Noiembrie 2022 15:22
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galaţi, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal având ca obiect infracţiunea de trafic de droguri de mare risc.
Percheziţiile au avut loc la data de 16 noiembrie a.c., în municipiul Tecuci, la un bărbat, de 33 de ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc, precum şi la locaţiile folosite de acesta.
Totodată, poliţiştii au pus în executare 3 mandate de aducere.
Din cercetările efectuate până în prezent, a reieşit că, pe parcursul anului 2022, persoana bănuită ar fi procurat, deţinut, transportat şi vândut, fără drept, droguri de mare risc.
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 100 de grame de canabinoid sintetic, încadrat ca drog de mare risc.
În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, ulterior, faţă de acesta fiind luată măsura arestării preventive.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

VEZI VIDEO, mai jos!

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu