Prins cu maşina neînmatriculată, în zona Port Bazinul Nou Recomandat

Joi, 24 Martie 2022 14:54
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român surprins la volanul unui autoturism ce nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.
"În data de 23 martie a.c., în jurul orei 20.45, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi - I.T.P.F. Iaşi a oprit în trafic pentru control, în zona Port Bazinul Nou, judeţul Galaţi, un autoturism care avea aplicate plăcuţe de înmatriculare specifice Olandei, condus de un cetăţean român, în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi. La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că autoturismul figurează ca fiind exportat din Olanda, înmatricularea pe teritoriul acestei ţări fiind valabilă doar până la data 08.01.2022. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat ca nu avea cunoştinţă că înmatricularea autoturismului expirase", potrivit I.T.P.F. Iaşi.
În vederea continuării cercetărilor, au fost ridicate plăcuţele de înmatriculare, certificatul de înmatriculare şi permisul de conducere, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu