Prins fără permis în timp ce poliţiştii făceau percheziţii Recomandat

Miercuri, 11 Septembrie 2019 13:20
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti au efectuat, la data de 10 septembrie 2019, trei percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor Oancea şi Roşcani, într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea, în perioada iulie - septembrie 2019, a patru infracţiuni de furt. Percheziţiile au fost făcute la domiciliile persoanelor bănuite de comiterea acestor fapte, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani, cu ocazia acestora fiind recuperat un moped, sustras, în noaptea de 14 spre 15 iulie, din curtea unei locuinţe.

În timp ce poliţiştii desfăşurau percheziţia la domiciliul tânărului, de 22 de ani, în dreptul imobilului respectiv a oprit un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, de la volanul căruia a coborât un bărbat şi s-a recomandat ca fiind tatăl vitreg al persoanei în cauză. Cu ocazia legitimării şi verificării bărbatului, de 41 de ani, din comuna Oancea, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care îl conducea fusese radiat din circulaţie de autorităţile din Bulgaria, încă din luna aprilie 2018.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru probarea întregii activităţi infracţionale a celor trei tineri şi, în acelaşi timp, au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu