Prins la frontieră cu 3 lunete de armă în torpedou Recomandat

Miercuri, 04 August 2021 13:04
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi rutier a descoperit trei dispozitive de ochire destinate armelor, în torpedoul unui microbuz condus de un cetăţean moldovean.
În Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, un bărbat în vârstă de 37 de ani, cu cetăţenie moldovenească, la volanul unui microbuz, înmatriculat în R. Moldova.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit ascunse în torpedou, trei dispozitive de ochire destinate armelor. Cu privire la cele constatate persoana în cauză a declarat că la solicitarea unui prieten, urma să transporte cele trei dispozitive din Republica Moldova în Turcia.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar dispozitivele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu