Prinşi în flagrant când furau combustibil petrolier Recomandat

Miercuri, 22 Septembrie 2021 12:35
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi sunt efectuate cercetări într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, privind fapte de furt calificat în formă continuată ce ar fi fost săvârşite în perioada 2018-2021, de către mai mulţi angajaţi ai unei societăţi de exploatare petrolieră, cu complicitatea unor agenţi de pază.
În data de 21 septembrie 2021, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi au constatat în flagrant sustragerea unei cantităţi de 350 litri combustibil petrolier (gazolină).
Tot la aceeaşi dată, beneficiind de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciului Criminalistic, Serviciului Acţiuni Speciale, a Poliţiei Municipiului Tecuci, toate din cadrul I.P.J. Galaţi, dar şi din cadrul I.P.J. Vrancea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, au fost puse în executare un număr de 9 mandate de percheziţie domiciliară şi a 9 mandate de aducere. Activităţile au fost desfăşurate în mediul rural pe raza localităţilor Munteni, Buciumeni, Ţepu şi Matca din judeţul Galaţi şi Homocea din judeţul Vrancea.
În urma percheziţiilor domiciliare efectuate, a fost identificată cantinatea de aproximativ 6,5 tone de combustibil petrolier.
După administrarea probatoriului în cauză şi după audierea celor 9 persoane, care au fost conduse la sediul I.P.J. Galaţi, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, faţă de 4 dintre acestea.
În cursul zilei de astăzi, 22 septembrie 2021, cei patru urmează să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu