Profesoară în comă alcoolică la şcoală Recomandat

Luni, 18 Noiembrie 2019 13:24
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Întâmplare revoltătoare petrecută la şcoala din localitatea Mihai Bravu, din comuna brăileană Victoria, unde o profesoară de limba franceză, în vârstă de 50 de ani, a venit la şcoală la un pas de comă alcoolică. Femeia a fost dusă la poliţia din Însurăţei şi acolo s-a aflat că avea 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat ceea ce ar însemna dublul în sânge.

Pe surse, martorii spun că femeia ar fi adormit cu capul pe catedră. Cum elevii au început să facă gălăgie, colegii profesoarei au aflat ce se întâmplă. Oamenii din sat spun că nu e prima oară când femeia bea. "Toată ziua bea şi pune copiii să scrie pe tablă toate prostiile. Ştiu că era beată moartă, vreo două zile la rând aşa umblă, beată", spunea părintele unui elev.

Poliţiştii brăileni au început o anchetă în acest caz. "Poliţiştii din cadrul poliţiei oraşului Însurăţei au fost sesizaţi de conducerea unei unităţi de învăţământ cu privire la faptul că un cadru didactic s-ar află sub influenţa băuturilor alcoolice în timpul orelor de curs. Profesoara a fost condusă la sediul poliţiei unde a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv", a precizat Geanina Niculae, IPJ Brăila.

O echipă de la Inspectoratul Şcolar Brăila va ajunge cel mai probabil la şcoala cu pricina. Ancheta internă asupra comportamentului femeii o vor face reprezentanţii comisiei disciplinare din şcoală. În orice caz, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Brăila condamnă acest comportament ca fiind inadmisibil pentru un dascăl. Femeia riscă să îşi piardă locul de muncă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu