Proprietarii de locuinţe din judeţul Galaţi, puşi în temă cu necesitatea asigurării obligatorii a locuinţelor Recomandat

Duminică, 14 Octombrie 2018 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) şi Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale S.A. (PAID) organizează, în perioada 15 - 19 octombrie 2018, la nivel naţional, o campanie de conştientizare a populaţiei cu privire la necesitatea asigurării obligatorii a locuinţelor. Aflată la a doua ediţie, campania se va desfăşura şi în acest an sub sloganul „Anul acesta îmi protejez casa!“ şi va avea loc în opt oraşe din regiunea Moldova, cea mai afectată de riscurile acoperite de Poliţa de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAD).
Întâlnirile organizate de ASF şi PAID cu autorităţile locale şi proprietarii de locuinţe în judeţele Brăila şi Galaţi se vor desfăşa după următorul program: Galaţi - luni, 15 octombrie 2018, începând cu ora 17.00, la sediul Primăriei Municipiului Galaţi (participă proprietari de locuinţe); Tecuci - marţi, 16 octombrie 2018, începând cu ora 10.00, la sediul Primăriei Municipiului Tecuci (participă autorităţile locale şi proprietari de locuinţe); Brăila - luni, 15 octombrie 2018, începând cu ora 11.00, la sediul Primăriei Municipiului Brăila (participă proprietari de locuinţe).
"Având în vedere că în România sunt peste 7 milioane de locuinţe neasigurate, este esenţială informarea fiecărui proprietar cu privire la responsabilităţile care îi revin din acest punct de vedere", se menţionează într-un comunicat al Autoritătăţii de Supraveghere Financiară.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu