Razie pe şosele: 38 de şoferi au devenit pietoni şi 77 au fost arşi la buzunare Recomandat

Luni, 19 Aprilie 2021 13:11
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

77 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate şi 38 de permise de conducere au fost reţinute de poliţiştii rutieri, în urma unei acţiuni pentru reducerea victimizării prin accidente rutiere având drept cauză depăşirile neregulamentare.
„În perioada 16 - 18 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au desfăşurat o acţiune, pe D.N. 25, în zonele cu risc rutier ridicat, pentru reducerea victimizării prin accidente în care conducătorii auto nu respectă regulile privind depăşirea. Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 77 de contravenţii, aplicând tot atâtea sancţiuni contravenţionale, în valoare de 55.000 de lei, 42 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, şi 35 pentru alte abateri la regimul rutier, prevăzute de O.U.G. 95/2002, republicată. Totodată, au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 38 de permise de conducere, dintre care 19 pentru nerespectarea regimului legal de viteză”, a precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.
Totodată, 17 permise au fost ridicate în vederea confiscării pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea, alt permis a fost ridicat în vederea confiscării pentru consum de alcool şi un altul pentru neacordare de prioritate vehicule.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu