Rectificare bugetară la CJ Galaţi: Bani pentru funcţionarea DGASPC şi dotarea Spitalului Municipal Tecuci cu aparat PCR Recomandat

Vineri, 04 Decembrie 2020 14:11
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cadrul unei şedinţe extraordinare desfăşurată astăzi, vineri, 04 decembrie 2020, au fost alocate fonduri pentru funcţionarea instituţiilor din subordinea Consiliului Judeţean. Astfel, prin rectificare bugetară a fost alocată suma de 7.061.000 de lei pentru a asigura cheltuielile de funcţionare a nouă instituţii. De asemenea, a fost alocată suma de 300 de mii de lei către UAT Tecuci, în vederea achiziţionării unui PCR Real Time pentru spitalul din localitate.

„Peste 70% din sumă a fost alocată Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Guvernul a alocat bani pentru plata drepturilor financiare pe luna octombrie. Anul acesta, Guvernul a dat Protecţiei Copilului doar o treime din sumele necesare. De asemenea, în urma unei solicitări a Primăriei Tecuci, s-au alocat fonduri pentru dotarea Spitalului Municipal «Anton Cincu», unitate medicală aflată în directa subordonare a municipalităţii tecucene, cu un aparat PCR pentru depistare noului coronavirus“, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi. Procedura de achiziţie publică a echipamentului medical va fi realizată de către unitatea medicală din Tecuci.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu