Regal de teatru, la Galaţi: Începe Gala Naţională a Comediei 2018 Recomandat

Miercuri, 03 Octombrie 2018 16:28
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cele mai bune comedii jucate astăzi pe scenele din România şi Republica Moldova pot fi văzute la cea de-a XXX-a ediţie a Festivalului Naţional de Comedie de la Galaţi, care se desfăşoară în perioada 04 octombrie - 04 noiembrie 2018, la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” Galaţi.
Astfel, Teatrul Dramatic deschide joi, 04 octombrie 2018, Gala Naţională a Comediei 2018, celebrând ediţia cu numărul 30 a Festivalului Naţional de Comedie la care participă zeci de teatre, din: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Brăila, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sf. Gheorghe, Suceava, Tg. Mureş, Turda, dar şi din Chişinău (Republica Moldova). Trupele de teatru vor juca pe scena gălăţeană timp de treizeci de zile, iar, prin excepţie, ediţia de anul acesta nu are caracter competitiv.
Pe parcurs vor avea loc şi alte manifestări teatrale conexe care îmbogăţesc afişul evenimentului: întâlniri cu actori cunoscuţi, lansări de carte, evocări. Biletele la spectacolele Galei pot fi achiziţionate de la casa de bilete a teatrului sau direct de pe site-ul teatrului. Mai multe informaţii, precum şi programul Galei Naţionale a Comediei 2018 de la Galaţi, se găsesc pe site-ul Teatrului Dramatic “Fani Tardini” Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu