Echipa de salvare "Galaţi 4x4" vrea să pună pe "roate" o Caravană Medicală Recomandat

Marți, 03 Decembrie 2019 11:19
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Iniţiativa echipei de salvare "Galaţi 4x4", lansată de curând pe un site de socializare, a mobilizat gălăţenii care vor să le fie alături într-un demers unic la nivelul judeţului Galaţi: formarea unei Caravane Medicale. Ideea salvatorilor de la "Galaţi 4x4", în momentul în care se va concretiza, se va adresa bătrânilor, persoanelor defavorizate sau oricui nu are posibilitatea de a ajunge la medic pentru un consult.

"Punem prima căramidă la un super proiect pentru comunitatea gălăţeană. Astfel, cu ajutorul domnului doctor Cristian Onişor împreună cu colegul nostru Marius Bucur ne dorim să realizăm o Caravană Medicală în judeţul Galaţi. Această caravană se va adresa persoanelor defavorizate sau bătrânilor şi va consta în consult medical general sau de specialitate. Tot prin această caravană ne dorim să realizăm câteva analize rapide ale căror rezultat să fie oferit pe loc. Pentru ca această idee să meargă înainte, avem nevoie de voluntari şi aici vorbim de medici, asistenţi şi oameni de bine care doresc să ia parte la un asemenea eveniment. Asteptăm sugestiile voastre cu referire la diferite zone, cătune sau acolo unde ponderea celor care ar avea nevoie de ajutorul nostru este mai mare. Este o idee bună?", spun reprezentanţii "Galaţi 4x4".

Această echipă de gălăţeni inimoşi şi-au propus şi au reuşit să ofere sprijin logistic în caz de intemperii în județul Galați, misiuni de salvare şi recuperare, căutare dispăruţi, transport răniţi atunci când situaţia impune (dezastre naturale, acces în teren greu accesibil) şi au deja zeci, dacă nu chiar sute, de acţiuni umanitare. Despre curajoasa echipă, cotidianul nostru a relatat în articolul "Rescue 4x4 Galaţi, salvatorii off-road".

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu