Românii au Talent: La doar 16 ani, gălățeanca Andra Leon a încântat juraţii cu talentul ei Recomandat

 
Sâmbătă, 18 Martie 2023 00:07
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

După talentatul gălățean Augustin Sandu, vineri, 17 martie 2023, la emisiunea Românii au Talent a urcat pe scenă o adolescentă frumoasă din Galați care a cântat şi încântat juraţii şi publicul cu vocea ei minunată și pianul. Andra Maria Leon are 16 ani, este din Galaţi, şi a învăţat să cânte la pian, de pe YouTube, fără să fi urmat vreodată cursuri cu un profesor.

Andra Leon adoră să cânte şi a moştenit talentul muzical de la tatăl ei. Datorită talentului ei, Andra Leon a început să predea copiilor ore de pian şi câştigă 300 de lei săptămânal, bani pe care îi investeşte în educaţia sa, dar şi în instrumente.

Andra a petrecut 6 ani din viaţă în Koreea de Sud, China, Japonia, acolo a învăţat despre tradiţiile şi cultura asiatică. Împreună cu familia ei s-au întors în ţară pentru că bunica ei a fost diagnosticată cu cancer şi în cele din urma a murit. Această etapă din viaţa ei a avut un impact puternic, iar în viitor adolescenta îşi doreşte să devină medic şi să salveze oamenii de cancer, relatează ProTv.ro.

„Mi se pare foarte interesantă abordarea asta a melodiei. E melodia pe care eu şi colegii mei din facultate încheiam fiecare petrecere, aşa că îmi trezeşte nişte nostalgii. Mi-a plăcut foarte mult felul în care te-ai jucat pe ea, faptul că ai inclus elemente de actorie, adică a fost între cântat şi vorbit. Mie îmi place stilul acesta de muzică, iar ca moment în sine funcţionează foarte bine”, a spus Dragoş Bucur.

Andra Leon a trecut în etapa următoare cu patru de ”da”.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu