Scandal în piaţa Centrală: În loc să plătească taxa de acces, a scos bâta Recomandat

 
Luni, 21 Mai 2018 20:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Nu a vut să plătească şi a ajuns la Poliţie. după ce a făcut un scandal monstru. La data de 20 mai 2018, la ora 10:19, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că în Piaţa Centrală, la bariera de acces dinspre strada Tecuci, are loc un incident în care sunt implicate mai multe persoane.
Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că, în jurul orei 10:15, un tânăr de 24 ani, din Galaţi, a încercat să iasă cu autoturismul de pe platoul Pieţei Centrale, pe la bariera de acces, refuzând să plătească încasatoarei, o femeie de 50 ani, taxa de acces. În conflictul dintre cei doi a intervenit un bărbat de 54 ani care a fost agresat de şoferul autoturismului, cu o bâtă pe care o avea asupra sa. Ulterior, acesta a spart şi geamul gheretei în care se afla taxatoarea.Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată. Agresorul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi (n.r. luni 21 mai 2018) să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu