Scandal între doi şoferi pe bulevardul Brăilei din Galaţi (UPDATE) Recomandat

Joi, 26 Noiembrie 2020 13:43
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: A fost identificat şi cel de-al doilea participant la bătaie, un tânăr de 27 ani ce a fost sancţionat, ca şi primul tânăr, cu amendă de 1.000 de lei pentru provocare sau participarea efectivă la scandal în locuri sau localuri publice şi cu 290 de lei pentru oprire neregulamentară.

.....................................................................................................................................

Scandal între doi şoferi pe bulevardul Brăilei din Galaţi. Cei doi s-au şicanat în trafic şi pentru că nu s-au înţeles au oprit maşinile în mijlocul drumului şi s-au luat la bătaie, întâi în faţa maşinilor, pe zona verde care desparte sensurile de mers. Un al treilea participant la trafic a intervenit pentru a opri altercaţia. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere trafic, dar şi de amatori.

Poliţiştii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile. „Până în prezent l-au identificat pe unul dintre particpanti, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Galaţi, faţă de care s-a luat măsură sancţionării contravenţionale cu 1.000 de lei pentru provocare ori participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice şi cu amendă de 290 de lei pentru oprire neregulamentară“, a precizat ag. pp Ciprian Stoica, IPJ Galaţi. Poliţiştii nu l-au identificat încă pe al doilea participant la bătaie. Continuă astfel cercetările pentru identificarea şi sancţionarea acestuia.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu