Şcoala Gimnazială nr. 22 Galaţi va avea panouri voltaice Recomandat

Vineri, 22 Iunie 2018 15:58
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi implementează un proiect inedit pentru oraşul nostru, prin intermediul căruia Şcoala Gimnazială nr. 22 Galaţi va fi nu numai anvelopată, dar va beneficia şi de o investiţie care constă în dotarea şcolii cu 40 de panouri fotovoltaice. Proiectul se derulează în cadrul Programului operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3: "Sprijinirea Tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1. – Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea B – Clădiri publice".
Perioada de implementare a proiectului "Anvelopare unităţi de învăţământ – Şcoala Gimnazială nr. 22 din municipiul Galaţi", este 21 iunie 2018 – 30 iunie 2019, iar valoarea totală este de 2.767.614, 24 lei (cu T.V.A.), din care valoarea eligibilă nerambursabilă FEDR 2.352.472, 10 lei (cu T.V.A.).
Principalele lucrări de intervenţie ce vor fi realizate sunt următoarele: izolarea termică a pereţilor exteriori prin montarea pe faţa exterioară a pereţilor a unui strat termoizolant din polistiren expandat ignifugat, izolarea termică a pardoselii de la parter şi a planşeului peste subsol, termoizolarea planşeului peste ultimul nivel, lucrări de reabilitare a reţelei electrice, montarea unei centrale termice într-un spaţiu special amenajat, instalarea a 40 panouri fotovoltaice de 250W fiecare, cu o putere instalată de cca. 10 kWp.
Licitaţia pentru acest contract a fost câştigată de Asocierea S.C. Moviland Met S.R.L., S.C. Muşat S.R.L şi S.C. Proconstrid S.R.L.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu