Se reia circulaţia autobuzelor pe strada Siderurgiştilor Recomandat

Vineri, 19 Martie 2021 12:13
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând cu data de 22 martie 2021, se va relua circulaţia autobuzelor pe str. Siderurgiştilor, pe tronsonul cuprins între str. Ghe. Doja şi str. A. Saligny, dat fiind faptul că lucrările de modernizare au avansat, informează Primăria municipiului Galaţi.
Astfel, pe sensul de mers de la Inelul de Rocadă spre Piaţa Energiei, autobuzele care asigură traseele 11, 17 şi 18 nu vor mai vira la stânga pe str. Ghe Doja, ci vor circula înainte până la intersecţia cu str. A. Saligny unde vor vira la dreapta. Returul se va desfăşura pe itinerariul prezent.
Totodată, traseul 28 de pe str. A. Saligny va vira la dreapta pe str. Ghe. Doja, apoi la stânga pe str. Siderurgiştilor. Returul se va desfăşura pe itinerariul prezent.
Traseele 7, 22 şi 39  nu vor mai vira la dreapta pe str. Ghe Doja, ci vor circula înainte până la intersecţia cu str. A. Saligny unde vor vira la dreapta. Returul se va desfăşura pe aceeaşi rută.
În aceste condiţii se va reactiva staţia de pe str. Siderurgiştilor situată vizavi de IREG (Zona BRD) şi se va dezactiva staţia amplasată temporar pe str. A. Saligny - IREG, precizează municipalitatea.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu