Service-uri auto din Galaţi, găsite în ilegalitate, amendate cu aproape 55.000 lei Recomandat

Vineri, 26 Octombrie 2018 14:02
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale au aplicat 68 de sancţiuni contravenţionale în sumă de 54.900 lei posesorilor de service-uri auto, persoane fizice sau juridice, care desfăşoară această activitate fără a respecta prevederile legale. Acţiunea de control s-a derulat pe raza municipiului Galaţi în interval de o lună.

Operatorii economici în cauză au primit amenzi pentru nerespectarea condiţiilor şi a locurilor stabilite de autorităţile administraţiei publice locale, 49 la număr. Pentru încălcarea prevederilor legale privind efectuarea de activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii, după caz, fără îndeplinirea condiţiilor stabilite prin lege, au fost date un număr de 11 sancţiuni contravenţionale. Alte 38 de amenzi în sumă de aproximativ 24.000 lei, au aplicat oamenii legii persoanelor fizice care prestau diverse servicii către populaţie (service auto, tâmplărie termopan, mobila, etc.), fără respectarea prevederilor legale (fără autorizaţii de funcţionare, acordul autorităţii administraţiei publice locale, etc.).

Tot în acest an poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale au derulat un plan de măsuri privind identificarea persoanelor fizice sau juridice care deţin parcuri auto în vederea promovării şi/sau comercializării de autovehicule fără a respecta prevederile legale. În urma acestor acţiuni poliţiştii locali au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 7.500 lei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu