Şi-a vândut telefonul la jocuri de noroc, dar a minţit poliţia că a fost jefuit Recomandat

Miercuri, 22 Mai 2019 16:54
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Galaţi, a sesizat poliţia cu privire la faptul că, în dimineaţa respectivă, în timp ce se îndrepta spre domiciliu, în dreptul staţiei de autobuz din zona "General", un bărbat necunoscut l-a ameninţat cu un cuţit şi l-a deposedat de telefonul mobil în valoare de 270 lei.

"În urma sesizării, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, dar poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Galaţi, efectuând toate activităţile care se impun în astfel de cauze, au stabilit că aspectele sesizate nu se confirmă. Astfel, din probatoriul administrat a reieşit că «victima» tâlhăriei şi-ar fi vândut, de fapt, telefonul mobil unei persoane necunoscute, contra sumei de 60 de lei, în timp ce se afla într-un cazinou din municipiul Galaţi. Ulterior, ar fi pierdut banii la jocurile de noroc şi pentru a justifica familiei lipsa acestora ar fi formulat plângerea respectivă", a precizat cms. sef. Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Pus în faţa probelor, bărbatul a recunoscut că sesizarea este nereală şi întrucât recunoaşterea a intervenit înainte de a se dispune eventuale măsuri de reţinere sau arestare preventivă împotriva presupusului agresor, acesta a fost sancţionat doar contravenţional cu suma de 500 de lei pentru alarmarea organelor de poliţie fără motiv întemeiat.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu