Şi-a violat bunica şi apoi a dat foc la casă Recomandat

Marți, 31 Mai 2022 16:24
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Galaţi, la data de 26.05.2022, luarea măsurii arestării preventive faţă de un inculpat, pentru săvârşirea în concurs, a infracţiunilor de: viol, prevăzută de art. 218 alin. (2) şi (3) din Codul penal; tentativă la distrugere, prevăzută de art. 32 alin. (1) din Codul penal raportat la art. 253 alin. (4) din Codul penal; toate cu aplicarea art. 38 alin. (1) din Codul penal.

Cererea formulată a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Galaţi, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Din materialul probator administrat în cauză a rezultat că, la data de 24.05.2022, în jurul orei 15.00, inculpatul, în timp ce se afla la domiciliul său, prin constrângerea fizică a persoanei vătămate, a săvârşit o faptă de viol asimilat, prevăzută de art. 218 alin. (2) şi (3) din Codul penal. Imediat după aceasta, inculpatul a încercat să incendieze corpul de casă în care locuieşte, de altfel amplasat în aceeaşi curte cu imobilul în care locuieşte persoana vătămată.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Faptele s-au întâmplat în satul Odaia Manolache din comuna Vânători, judeţul Galaţi, protagonistul fiind un tânăr de 32 de ani, iar victima se pare că este o rudă, respectiv bunica sa.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu