Şofer reţinut pentru conducere fără permis şi sub influenţa substanţelor psihoactive cannabisului Recomandat

 
Vineri, 22 Iulie 2022 13:21
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 13.00, poliţisti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi au oprit în trafic, pe strada Saturn, din municipiul Galaţi,  un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat,  de 32 de ani.

La controlul documentelor, poliţiştii au constatat că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, fiind cercetat în alte două dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis. 

Întrucât bărbatul se manifesta incoerent, poliţiştii l-au testat atât alcoolscop, cât şi pentru determinarea prezenţei în organism a substanţelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv la THC -5 (Cannabis).

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis  şi  conducere  sub  influenţa  substanţelor psihoactive, iar bărbatul  a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă. 

De la începutul anului,  până în prezent, poliţiştii gălăţeni au reţinut 14 conducători auto depistaţi la volan sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu