Spitalul Judeţean Galaţi dotat cu un aparat de radiologie de ultimă generaţie (FOTO) Recomandat

Marți, 07 Ianuarie 2020 15:05
Publicat în Eveniment

Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi continuă şi în acest an achiziţia de aparatură medicală performantă.

Astfel, secţia de Radiologie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Galaţi a fost dotată cu un aparat de radiologie de ultimă generaţie cu scopie şi grafie. Potrivit CJ Galaţi, echipamentul medical este unul dintre cele mai moderne care există în acest moment în spitalele din România. Calitatea imaginilor este mult mai bună, gradul de iradiere este redus semnificativ, iar dintr-o singură expunere se pot analiza radiologic mai multe părţi anatomice.

„Le promit gălăţenilor că vom continua şi anul acesta să dotăm cu aparatură medicală performantă spitalele pe care le are Consiliul Judeţean Galaţi în subordine: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Spitalul de Boli Infecţioase, Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor“, spune Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.

Valoarea investiţiei este de peste 2,2 milioane lei, fonduri din bugetul propriu al CJ Galaţi.

Personalul unităţii medicale a demarat deja procedurile de autorizare a echipamentului medical. La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă sunt realizate aproximativ 14.000 de investigaţii radiologice în fiecare lună. Unitatea medicală este dotată cu şapte aparate de radiologie.

FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu