Sport şi delicii culinare la festivalul "Serbările de Sfântul Andrei" de la Galaţi (FOTO) Recomandat

Luni, 05 Decembrie 2022 10:42
Publicat în Eveniment

Începutul lunii decembrie are o semnificaţie aparte pentru gălăţeni, care au avut prilejul unei minivacanţe de câteva zile. Cu această ocazie, oraşul Galaţi l-a sărbătorit pe Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul spiritual, la Târgul din Grădina Publică care s-a încheiat duminică, 04 decembrie 2022, dar au avut şi ocazia participării la festivalul organizat în centru şi pe faleza superioară.
Până pe 07 ianuarie 2023, în zona esplanadei de la "Romarta veche", copiii şi părinţii lor pot intra pe un patinoar în aer liber, alături sunt instalate căsuţe pitoreşti de lemn, unde lumea are ocazia sa bea ceai cald sau vin fiert. Aici îl putem găsi şi pe Moş Crăciun "extrasize", dar şi reconstituirea decorativă cu Ieslea Naşterii Domnului Iisus. VEZI PROGRAM AICI!
Oferta a fost şi mai bogată pe faleză, unde, până duminică seară, 04 decembrie 2022, zeci de standuri s-au îngrămădit să hrănească sau să îmbrace pe toţi vizitatorii. Aici au putut fi cumpărate mezeluri şi brânzeturi ardeleneşti, vin, covrigi, dulciuri de tot felul. Deliciile culinare savuroase s-au alăturat hainelor de tot felul, marochinărie, obiecte artizanale şi cadouri. Pentru prima oară a existat şi un stand de tir.
Arun Duracea, de 42 de ani, comerciant la festival (care are şi activitate civică, fiind responsabil cultural în Mişcarea romilor), a pregătit "ad-hoc" şi un mesaj pentru Monitorul de Galaţi. El a scris: "Durancea Arun din Tecuci, prezent la Zilele oraşului, mă bucur din inimă că sunt alături de gălăţeni. Voi veni să colind la Galaţi. Cu drag vă doresc un an nou plin de bucurii, stimă pentru echipa Monitorului de Galaţi. Arun".

VEZI FOTO, în Galeria de imagini de mai jos!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu