Staţie de autobuz vandalizată de un minor (FOTO/VIDEO) Recomandat

Luni, 17 Februarie 2020 13:07
Publicat în Eveniment

În acest sfârșit de săptămână, poliţiştii locali din cadrul Secţiei nr. 1 au desfăşurat activităţi specifice pentru depistarea persoanelor care distrug refugiile staţiilor ce aparţin societăţii locale de transport public şi mobilierul urban.

Astfel, în cursul zilei de duminică, 16 februarie 2020, poliţiştii locali s-au sesizat că o persoană de sex masculin lovea cu picioarele în panourile laterale ale refugiului staţiei Transurb situată în apropierea intersecţiei străzilor Lemnari şi Alexandru Moruzzi, pe sensul de mers dinspre strada Lemnari către strada Ana Ipătescu, ulterior urcându-se pe acoperişul refugiului, încercând să-l distrugă. Persoana în cauză a fost reţinută, imobilizată şi identificată. Cel în cauză se numeşte P.A.M., în vârstă de 16 ani, domiciliat în comuna Braniştea, judeţul Galaţi.

La faţa locului, poliţiştii locali au constatat că geamurile laterale ale ambelor refugii erau distruse, respectiv patru geamuri acoperite cu autocolant cu dimensiunile de 180x500 cm, iar la refugiul staţiei Transurb situat pe sensul de mers dinspre strada Lemnari către strada Ana Ipătescu erau sparte şi două geamuri interioare. În acest caz au fost întocmite actele procedurale care împreună cu persoana în cauză au fost predate la Secţia nr. 1 Poliţie Naţională, în vederea continuării cercetărilor.

VEZI FOTO/VIDEO mai jos! ↓↓↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu