Surpare pe str. Brăilei. S-au impus restricţii de circulaţie Recomandat

Vineri, 13 Septembrie 2019 19:37
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O groapă de peste 2 metri care a apărut brusc în carosabil, pe str. Brăilei, la intersecţia cu str. Saturn a paralizat circulaţia rutieră în zonă. Surparea a apărut în această după-amiază (vineri, 13 septembrie 2019) ca urmare a unei avarii a unei conducte aparţinând societăţii Apă Canal SA Galaţi.

"Primăria municipiului Galaţi informează că, în urma unei avarii survenită vineri după-amiază, la o conductă aparţinând operatorului Apă Canal, ceea ce a condus la o surpare între 2 şi 4 mp, pe strada Brăilei, în zona intersecţiei cu strada Saturn, pe sensul de mers către centru, s-au luat o serie de măsuri pentru siguranţa circulaţiei. Astfel, zona unde echipe ale Apă Canal SA intervin pentru remedierea situaţiei a fost semnalizată şi s-au impus restricţii de circulaţie. Accesul autovehiculelor dinspre strada Saturn, de la Aleea Cinema Vip, către strada Brăilei este interzis, iar traficul dinspre strada Saturn a fost deviat astfel pe Aleea Cinema Vip (aceasta devenind temporar stradă cu sens unic) către str. Regiment 11 Siret. Implicit, accesul maşinilor dinspre str. Regiment 11 Siret pe strada Aleea Cimena Vip a fost interzis. Totodată, semafoarele din zonă au în prezent galben intermitent. De asemenea, troleibuzele care asigură traseele 102 şi 104 au fost înlocuite cu autobuze. La acest moment, se estimează că avaria va fi remediată în cursul acestei nopţi, fară să fie afectată alimentarea cu apă a locuitorilor din zonă", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

"Astăzi, 13 septembrie, în jurul orelor 16.00, s-a produs o surpare în carosabilul str. Brăilei, în zona intersecţiei cu str. Saturn, sens de mers către Centru. Echipele Apă Canal SA Galaţi au intervenit în regim de urgenţă pentru verificări şi remediere. Pentru siguranţa circulaţiei, împreună cu Primăria municipiului Galaţi şi Politia Rutieră Galaţi, zona a fost semnalizată şi s-au impus restricţii de circulaţie. Transportul public este asigurat cu autobuze, care au înlocuit troleele de pe traseele 102 şi 104. Personalul Apă Canal SA Galaţi execută lucrările de ridicare a avariei fără afectarea alimentării cu apă a consumatorilor. Intervenţia va continua pe parcursul serii şi nopţii, până la remedierea avariei pe conducta Dn 1000mm şi aducerea la cota a carosabilului. Vom reveni cu informaţii funcţie de evoluţia lucrărilor. Mulţumim pentru înţelegere", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a societăţii Apă Canal SA Galaţi.

avarie 5

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu