Tâlhari prinşi de poliţişti: Unii au atacat un taximetrist, alţii un adolescent Recomandat

Vineri, 20 Noiembrie 2020 14:18
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Galaţi au identificat un bărbat, de 30 de ani, şi un adolescent, de 17 ani, ambii din municipiul Galaţi, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

Din cercetări, a reieşit că, în data de 08.11.2020, în jurul orei 03.00, cei doi ar fi abordat conducătorul auto al unui taxi, care staţiona cu autoturismul în dreptul unui bloc, de pe Bulevardul George Coşbuc, şi, ameninţându-l cu un cuţit, l-ar fi obligat să le înmâneze suma de aproximativ 250 de lei, ţinută la parasolarul maşinii.

Persoanele în cauză au fost depistate de poliţişti şi conduse la sediul poliţiei pentru audiere, ulterior fiind reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

Alte două persoane, bănuite, de asemenea, de comiterea unui tâlhării, au fost identificate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan, fiind reţinute pentru 24 de ore.

Este vorba despre doi adolescenţi, de 17 ani, ambii din comuna Pechea, care, în data de 17 noiembrie, în jurul orei 18.45, ar fi folosit violenţa pentru a deposeda victima, un minor, de 15 ani, aflat pe o bancă din parcul localităţii, de telefonul mobil, un acumultor extern şi un ceas de mână, pe care le avea asupra sa.

Odată cu depistarea prezumtivilor autori, a fost recuperat şi prejudiciul, cei doi urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu