Tânără de 19 ani, la spital după ce s-a răsturnat cu mașina Recomandat

Sâmbătă, 10 Aprilie 2021 09:32
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În jurul orei 07.25, a fost primit un apel la 112 cu privire la faptul că în localitatea Smârdan din județul Galați, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii Biroului Rutier Galați s-au deplasat la locul producerii accidentului, unde a fost găsit un autoturism răsturnat pe partea carosabilă.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că o tânără de 19 ani din sat Negrea, comuna Schela, județul Galați, în timp ce conducea auto pe DJ 251 dinspre direcția localității Schela către municipiul Galați, în dreptul podului peste râul Mălina, ar fi acroșat bordura de protecție a trotuarului pietonal și s-a răsturnat pe carosabil.

În urma acestui eveniment, tânăra, care se afla singură în autoturism a fost rănită ușor. A fost transportată la spital pentru investigații suplimentare. Rezultatul testului alcoolscopic a fost negativ.

Traficul rutier nu a fost oprit în zona producerii accidentului. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Sursa foto: Facebook - GDSG

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu