Tentativă de viol şi incendiere în gară Recomandat

Sâmbătă, 30 Mai 2020 23:07
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi (SRPT) Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat necunoscut ar fi incendiat biroul impiegatului de mişcare din Statia CFR Iveşti şi ar fi încercat să întreţină, prin violenţă, raporturi sexuale cu impiegatul, o femeie, de 50 de ani.
În urma activităţilor investigative, poliţiştii au identificat prezumtivul autor, în persoana unui tânăr de 25 de ani, din comuna Iveşti.
Din cercetări a reieşit că agresorul, folosind violenţa, ar fi sustras victimei telefonul mobil şi o sumă de bani, încercând totodată să întreţină raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi incendiat o parte din bunurile aflate în birou. Bunurile sustrase au fost recuperate odată cu identificarea acestuia.
Tânărul a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la viol, tâlhărie calificată şi distrugere. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti, cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu