Trafic închis şi trasee deviate în centrul Galaţiului, până duminică noapte Recomandat

Joi, 23 Iunie 2022 13:26
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru buna desfăşurare a evenimentului „Festivalul Iei la Dunărea de Jos”, începând de vineri, 24 iunie 2022, ora 14.00, şi până duminică, 26 iunie 2022, ora 23.00, strada Domnească (tronsonul cuprins între str. Brăilei şi str. Navelor) va fi destinată doar traficului pietonal, informează Primăria municipiului Galaţi.
Astfel, rămân valabile devierile de trasee stabilite anterior pentru mijloacele de transport în comun. Traseele de autobuz 10, 15, 24, 29 şi 34 vor fi deviate de la Potcoava de Aur pe str. Prelungirea Traian – Bulevardul Marii Uniri – str. Portului, atât la tur cât şi la retur, cu menţiunea că la retur se va asigura staţia „Centru”.
Pe durata blocării tronsonului de stradă, conducătorii autovehiculelor cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5 t au la dispoziţie următoarele rute alternative:
1. str. Portului – str. Navelor – str. Egalităţii – str. Fraternităţii – str. Domnească;
2. str. Brăilei – str. Traian – bulevardul Marea Unire – str. Portului.
Pentru desfăşurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră temporar instituită şi să evite parcarea autovehiculelor în perioada menţionată pe tronsonul de stradă destinat circulaţiei pietonale.
„Festivalul Iei la Dunărea de Jos” este un eveniment organizat de Consiliul Judeţean Galaţi, prin intermediul Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, în zona pietonală „Spicu”, despre care Monitorul de Galaţi a relatat în articolul „De Sânziene, Laura Lavric încinge hora la "Nespălata"”.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu