Trei accidente grave într-o singură zi: Minor accidentat, maşină răsturnată, motociclist la pământ (FOTO) Recomandat

Miercuri, 02 Octombrie 2019 14:40
Publicat în Eveniment

Un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Galaţi, a condus, marţi, 01 octombrie 2019, autoturismul pe D.J. 255 şi, în localitatea Izvoarele, a pierdut controlul direcţiei, a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urmă accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni, fiind transportat la spital, unde a rămas internat. Şoferul spunea că i s-a făcut rău, dar poliţia nu poate confirma asta. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

În aceeaşi zi, la ora 17.00, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe stradă Tecuci, din municipiul Galaţi, s-a produs un accident, soldat cu rănirea unui minor, de 11 ani. Din primele verificări făcute de poliţiştii care au ajuns la faţa locului, a reieşit că victima se deplasa cu trotineta, pe strada mai sus menţionată, pe banda rezervată bicicletelor şi, în dreptul unei treceri de pietoni, a schimbat brusc direcţia de mers pentru a traversa, fiind acroşat de un autoturism la volanul căruia se află un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Galaţi. Minorul a fost transportat la spital, rămânând internat pentru îngrijiri medicale, iar conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând că nu a consumat alcool. Poliţiştii efectueză cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Şirul accidentelor cauzate de grabă şi neatenţie nu se termină aici. Tot marţi, în jurul orei 18.10, un bărbat, de 50 de ani, a condus autoturismul pe D.N. 25, în comună Piscu şi, ajungând la o intersecţie, a virat stânga fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un motociclu, condus regulamentar de un bărbat, de 31 de ani. În urma impactului, autoturismul a acroşat o altă maşină, oprită la intersecţie, pentru a pătrunde pe D.N. 25, iar conducătorul motociclului a ajuns pe partea carosabilă, suferind leziuni care nu au necesitat internarea. Cei trei conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind zero. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporal din culpă.

FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

Sursa foto: Facebook - GDSG

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu