Trei infracţiuni dintr-un foc: Băuţi şi fără permis, conduceau maşini neînmatriculate Recomandat

Marți, 14 Mai 2019 17:14
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe şoselele gălăţene au fost prinşi doi şoferi care au reuşit să comită câte trei infracţiuni dintr-un foc. Erau băuţi, fără permis şi cu maşinile înmatriculate neregulamentar.

"Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti au oprit în trafic, pe raza comunei Smulţi, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 29 de ani, din localitate. În urma controlului documentelor, poliţiştii au constatat că şoferul nu deţine permis de conducere şi, întrucât acesta emana halenă alcoolică, i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest. Bărbatul a refuzat, motiv pentru care poliţiştii l-au condus la spital unde i-au fost prelevate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, verificând numărul de înmatriculare al maşinii pe care a condus-o persoana în cauză, poliţiştii au stabilit că acesta corespunde altui autoturism. În aceeaşi zi, un caz asemănător a fost înregistrat de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti, în comuna Tudor Vladimirescu. Bărbatul de 54 de ani, care a fost depistat conducând autoturismul, deşi avea acest drept anulat, a prezentat la testarea alcoolscopică o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. La fel ca în cazul precedent, poliţiştii au constatat şi că numărul de înmatriculare aparţine altui autoturism, în urma verificărilor stabilindu-se că maşina cu care a circulat bărbatul şi care îi aparţine, este radiată din circulaţie din anul 2012", a declarat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Ambii conducători auto sunt cercetaţi acum pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu