Trei noi centre de vaccinare pentru imunizarea cu vaccinul Moderna, în județul Galați Recomandat

Miercuri, 10 Martie 2021 17:40
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În judeţul Galaţi vor fi deschise trei noi centre de vaccinare pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Moderna, informează Prefectura Galați. Cele trei noi centre vor fi deschise la Tecuci (Sala de spectacole I. Petrovici), Iveşti (Căminul Cultural) şi Corod (str. Ştefan cel Mare). Procesul de vaccinare va începe din data de 15 martie, iar capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi.
Programarea se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoane cu vârsta peste 65 de ani, persoanele aflate în evidenţe cu boli cronice, cu vârsta minimă de 18 ani, persoane încadrate într-un grad de handicap, însoţitorii acestora şi persoanele care locuiesc la acelaşi domiciliu cu acestea.
Modalităţile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparţinători sau prin direcţiile de asistenţă socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei informatice, a medicului de familie/ curant, cât şi prin call center sau la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui judeţ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu