Trotinetele electrice, noua ţintă a hoţilor în Galaţi (VIDEO) Recomandat

Joi, 01 Aprilie 2021 12:46
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O patrulă de ordine publică, din cadrul Secţiei nr. 2 Politie Locală, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Saturn, a sesizat că, în Parcul Şahiştilor, o persoană de sex masculin împingea o trotinetă electrică.

Dat fiind faptul că la ora depistării (23.30) persoana trebuia să deţină declaraţie pe propria răspundere privind motivul deplasării, poliţiştii locali au procedat la legitimarea acesteia stabilind că se numeşte M.G., de 47 ani, domiciliat în comuna Şendreni, judeţul Galaţi.

Asupra celui în cauză a fost găsită o trotineta electrică care prezenta urme de forţare (distugere) în partea superioară (vezi video mai jos ↓).

În acest caz, au fost întocmite documentele procedurale, care împreună cu persoana în cauză au fost predate lucrătorilor Secţiei 2 Poliţie, pentru continuarea cercetărilor.

Ulterior, la Sediul Secţiei nr. 2 Poliţie Locală a ajuns şi reprezentantul firmei ce deţine respectivele vehicule electrice, căruia i-a fost predată, pe bază de proces verbal trotineta.

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu