Un francez cu permisul suspendat, prins la volan la Galaţi Recomandat

Vineri, 11 Februarie 2022 14:40
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi rutier efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

„În data de 10 februarie a.c., în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, conducând un autoturism, înmatriculat în România, un cetăţean francez, în vârstă de 38 de ani. La controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta pentru control permisul de conducere eliberat de către autorităţi, motivând faptul ca l-a uitat la domiciliul din Franţa. În urma verificărilor suplimentare efectuate de către poliţistii de frontieră a rezultat faptul că cetăţeanul francez are permisul de conducere suspendat“, potrivit I.T.P.F. Iaşi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu